maandag 22 juni 2009

Vakantieplanning



Voilà, een uurtje of 2 werk op zondagnamiddag en de hele grote vakantie is in een planning gegoten.

Wie is waar wanneer? Ik denk dat dat toch wel de hoofdvraag is bij vele gezinnen met kinderen als de grote vakantie wat dichterbij komt.

Hier gaan ze afwisselend naar speelplein/crèche, blijven ze eens een dagje thuis met mama of papa en mogen ze een paar keer naar bomma en bompa. Grotebroer gaat voor het eerst ook 2 weken op sportkamp van de gemeente, wel zonder buitenhuis overnachten. Na het voetbalkamp tijdens de herfstvakantie van vorig jaar, hebben we met een paar mama's onze zonen terug samen ingeschreven.

Het werkt in ieder geval wel: grotebroer stond gisterenavond nachtjes te tellen tot de vakantie en deze middag wilde hij al een kruis zetten over vandaag.

2 opmerkingen:

zapnimf zei

Zo'n structuur uitdokteren zou mij niet liggen. Blij dat onze kinderen allemaal even structuurloze sufbollen zijn als ik.

Anoniem zei

Hey,

Dat zou fijn zijn als jullie mee naar Plopsaland zouden gaan :-)
Ik weet dat onze autikids gratis mogen en het voor de rest van de familie die meegaan, 15 euro inkom is. Onze auti kindjes kunnen een begeleider krijgen die met hen op de atracties gaat en ze moeten nergens aanschuiven. Zo hebben mama's en papa's ook eens tijd voor zichzelf. Een prachtig initiatief dus. Wie weet ontmoeten we elkaar dan :-)
Onbegrijpelijke