Voor 4 personen:
1 courgette
500g gepelde scampi's
500g pasta
250ml room
1 teentje look
Pel het teentje look en hak het fijn.
Was de courgette, snij ze overlangs door en haal de zaadjes eruit. Snij ze daarna in kleine blokjes.
Laat wat boter smelten in een pan en stoof het lookteentje aan.
Roerbak de scampi's kort in de pan (zeker niet te lang, anders heb je "rubberen" scampi's achteraf).
Voeg de courgetteblokjes bij en kruid royaal met peper en zout.
Roerbak nog enkele minuutjes en voeg daarna de room toe.
Laat de room inkoken.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen.
Verdeel de tagliatelle en de scampi's over de borden, serveer onmiddellijk.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Hey,
blij dat je terug bent en ik weer je blogs mag lezen :-)
onbegrijpelijke
Een reactie posten